Polsk »innvasjon» på Værnes – Europa Leauge

I forbindelse med at Rosenborg FK spillte mot det polske laget Legia Warszawa i Europa Leauge Kvalik, chartret RBK inn en Embraer ERJ175 (SP-LIE) LOT Polish Airlines nedover til WAW 22.August og kom tilbake i en Boeing B737-500 (SP-LKF) LOT den 24.August.
Når returoppgjøret mot RBK skulle spilles på Lerkendal den 30.August, kom Legia Warszawa selv i en chartret Embraer ERJ175 (SP-LIO) LOT og supporterene i en Boeing B737-400 (SP-ENC) fra Enter Air som etter landing på TRD fikk tekniske problemer og ble fløyet nedover til sin bare i Warsawa, som reservefly kom SmartLynx oppver med en Airbus A320 (YL-LCC).

Foto: Erlend Karlsen

Foto: Erlend Karlsen

LOT Polish Airlines Embraer E175

Foto: Erlend Karlsen

Enter Air Boeing B737-400

Foto: Erlend Karlsen

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s