Widerøe fra Torp »nødlandet»

Torsdag eftermidag ca. 17:00 fikk tårnet på Værnes melding fra en Dash 8-300 maskin fr Widerøe fra Torp, om at de hadde fått en inndikasjon på en av lampene i Cokpit. Det var hovedbremsesystemet som ikke skulle fungere i følge lampen, det viste seg imidlertid under landing at lampen viste rett og manskapet måtte ty til reserve-bremsen, som da er reversering av motorene. Flyet landet og kjørte inn til gate som om ingen ting hadde skjed, bortsett fra en stor gruppe med redingsbiler, blandt annet 4 ambulanser og en drøss med brannbilder både ifra flyplassen og Stjørdal Brannvesen. Flyet kom fra Sandefjord Luftahvn Torp som WF486 og landet ca 17:35, i flyet var det en bestening på 3 og 40 pasasjerer. Verken pasasjerene eller besetningen skal ikke være skadd eller ha trenget krisehjelp etter hendelsen.

Widerøe Dash 8 Q300 Nødlanding

Foto: Bjørn Fuldseth

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s