SAS starter Værnes-Split

I disse dager lanserer SAS 45 nye ruter for 2013. Dette betyr at man neste sommer vil kunne fly direkte fra Trondheim lufthavn, Værnes til den kroatiske byen Split, ved Middelhavet. Ruten vil bli fløyet på Onsdager og i perioden 26.Juni og til 7.August.

Sommeren i år ble det åpnet sommerruter til Nice og Barcelona, men det vil bare være Barcelona som vil fortsette som sommerrute til neste år. Utenom disse er det to helårsruter til Malaga og Alicante med en avgang hver i uken, ruten til Alicante øker til to avganger uken i sommerperioden.

Værnes – Split – Værnes
SK4805 TRD0650 – 1010SPU B738 3
SK4806 SPU1100 – 1415TRD B738 3


Foto: Erlend Karlsen

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s