Tailwind Airlines overtar for Sky Airlines

Det norske reiseselskapet Tyrkiareiser besluttet denne uken å bytte  fra flyselskapet Sky Airlines til Tailwind Airlines. Tyrkiareiser har ikke begrunnet hvorfor de skifter flyselskap, men grunnen kan være de økonomiske problemene Sky Airlines er inne i.

»Tyrkiareiser  innleder nå et samarbeid med flyselskapet Tailwind Airlines! Tailwind Airlines er et tyrkisk/engelsk selskap som ble grunnlagt i 2006. Selskapet har bred kompetanse samt lang og allsidig erfaring fra luftfartsindustrien. Deres fokus er kontinuerlig kvalitetskontroll og sikkerhet i alle ledd.Tailwind Airlines flyr til en rekke destinasjoner i Europa, Tyrkia og Midtøsten.» Melder Tyrkiareiser Norge i en pressemelding.

For de som ikke skal reiser fra Trondheim Lufthavn Værnes kan lese mere om Tailwind Airlines her:

Dette er Tailwind Airlines!

Tailwind Airlines

Det kan komme endring av flytype, Tailwind Airlines vil som forgjengeren Sky Airlines, operere med Boeing 737-400 til og fra  Værnes, men man kan også bli møtt av en A320 fra SmarLynx, som nå flyver for Tailwind. Tailwind Airlines har forøverig en flåte i dag bestående av 5 Boeing B737-400 (TC-TLA, -TLB, -TLC, -TLD, -TLE).

Rutetider for AYT-TRD-AYT

Flyves Torsdager fra 23.Mai til 26.September.

TI7721 AYT-TRD 17:00-20:50 B734/A320
TI7722 TRD-AYT 21:50-03:40 B734/A320

Sky Airlines

Tyrkiareiser endret flyselskap fra Sun Express til Sky Airlines på Værnes-Antalya ruten i 2010. Siden den gang har man med Tyrkiareiser og noen andre småe reiseselskaper kunne reise med Sky Airlines til Antalya fra Værnes med flytypene Airbus A320 og A321, Boeing B737-400/-800 og -900ER.

Tailwind Airlines Boeing B737-400

Foto: Erlend Karlsen

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s