Mulig start for Turkish Airlines på Istanbul-Værnes i 2015

Sjefen for Turkish Airlines i Norge, Selim Soyer sier under en presentasjon av oppstarten av Istanbul-Stavanger ruten til våren, at de vil utvide rutetilbudet fra både Trondheim/Værnes og Bergen/Flesland, men tidspunkt for oppstart var heller uklart, en mulig oppstart rundt årsskiftet 2014-2015 kan være mulig. Men hvor mange avganger Turkish vil kjøre på fra Bergen/Flesland og Trondheim/Værnes, er enda ukjent.

Turkish Airlines har allerede et stort nettverk fra Norge, de er blant annet den fjerde største utenlandske aktøren i Norge, de flyver i dag to daglige avganger fra Oslo, men fra våren av blir det tre daglige avganger fra Oslo/Gardemoen og en daglig fra Stavanger/Sola.

Turkish Airlines er flere år på rad kåret for å ha verdens beste økonomi klasse, samt svært gode plasser på andre rankinger intensjonalt. De er også en del av det store nettverket og alliansen, Star Alliance, som også SAS er medlem av. SAS og Turkish Airlines har i dag allerede et code-share samarbeid på flere av deres ruter, blant annet til Stavanger, Bergen og Trondheim, samt til Ankara, Antalya og Dalaman i Tyrkia.

Men senere etter flere måneder med usikkerhet om ruten til Stavanger, bekrefter Turkish Airlines i Tyrkia at det aldri har vært noe snakk om rute til Stavanger, og heller ikke til Bergen og Værnes…

Reklame

4 responses to “Mulig start for Turkish Airlines på Istanbul-Værnes i 2015

    • Hei, vi kjenner ikke til at Turkish Airlines har noen planer for verken Stavanger, Bergen eller Trondheim. Fra Oslo lufthavn flyr Turkish Airlines daglig, gjerne med større fly som f.eks Airbus A330.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s