AmiSol sattser på Værnes igjen, men nå sammen med Norwegian

Reiseselskapet AmiSol har begynt å selge pakketurer til trøndere som ønsker seg  til Antalya og Gran Canaria.  Flyselskapet som AmiSol vil bruke er Norwegian, flyvningene vil ikke være en charterflyvning men en av Norwegians egne flyvninger til Gran Canaria og Antalya.  Avgangene vil være på Lørdager i perioden 9.November til 29. Mars for Gran Canaria og 9.November til 21.Desember og 8.Mars til 30.August for Antalya.

AmiSol har drevet med turer til Egypt, Tyrkia, Emiratene, Hellas siden 1991, i dag flyver de ifra Trondheim, Bergen og Oslo. AmiSol hadde i sommeren 2013 en satsning fra Værnes til Antalya som ble senere på våren kansellert da flyselskapet Sky Airlines gikk konkurs og AmiSol desverre ikke greide å finne en erstatter for flyreisen.

Norwegian Air Shuttle Boeing B737-800

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s