Norwegian Boeing B787 Dreamliner til Værnes Airshow!

Norwegian vil lørdag morgen ca. klokken 09:45 13:35 ta en lowpass over rullebanen på Værnes under akkurat Værnes Airshow. Flyet, EI-LNA som har siden 15.Juni vært i Birmingham for motorbytte hos Monarch Meinterence, flyet skal lørdag morgen gå til Stockholm Arlanda Airport for å settes inn i rutetrafikk igjen, etter en liten svipptur via Værnes.

Dette blir første gang en Boeing B787-8 lander/tar lowpass på Trondheim Lufthavn Værnes, og det blir Norges tredje lufthavn som tar imot besøk at Dreamlineren, bare Oslo og Bergen har tatt imot flyet før.

Norwegian Boeing B787

Foto: Tor Kjetil Dahl

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s