Widerøe med Movember-bart

Lørdag 25.Oktober landet det to spesielle Dash8-100 fly fra Widerøe på Værnes, det var nemlig to Widerøe-fly dekorert med barter, dette for å markere Movember-aksjonen.

Foto: Tor Aage Hansen

Foto: Tor Aage Hansen

– Vi i Movember og Kreftforeningen er stolte av dette samarbeidet med Widerøe. Ved å sette barter på flyene vil enda flere bli kjent med kampanjen, og dermed også øke fokuset på menns helse. At Widerøe også tenker dette som et ledd inn i eget HMS arbeid, syns vi er helt topp! Vi gleder oss til å følge MoBro Ulstein og de andre flyene på deres hårete reise gjennom hele Movember. Det blir nemlig ikke noen bart, sånn helt uten Widerøe, sier presserådgiver i Kreftforeningen Arild Domaas.

I 2013 registrerte 21 773 bartegroende nordmenn seg på Movember.com, og samlet inn 7,6 millioner kroner til kreftforskning. I forrige uke ble nesten 6 millioner fra fjorårets kampanje delt ut til to norske forskningsprosjekter på senskader etter prostatakreft.

– Det er godt med luft i barten. Widerøe tar dette til nye høyder. Vi håper også at passasjerer og andre registrerer seg på Movember.com, slik at vi sammen kan kjempe mot kreften både i lufta og på landjorda, sier Endre Johansen, kampanjekoordinator for Movember i Norge.

Widerøe har festet bart på fire av sine fly. To Dash8-100 (LN-ILS/-WIR), ett Dash 8-300 (LN-WFS) og ett Dash 8-Q400 (LN-WDL). Flyene vil operere på hele Widerøes rutenett á 44 nasjonale- og fire internasjonale destinasjoner.

På Instagram kan en laste opp bilder og tagge @flywideroe og #movemberfly for å være med i trekningen av en weekendtur for to til bartebyen Trondheim inklusive overnatting på Britannia Hotel.  (PS! Tag også #envaspotter og bli med i trekningen av en fin ting 😉 )

Målet med arbeidet er:

  • Redusert dødelighet av prostatakreft og testikkelkreft.
  • Menn som lever med prostatakreft eller testikkelkreft har det fysisk og mentalt bra.
  • Menn forstår helserisikoene sine og tar grep for å være friske.
  • For å registrere deg, gi et bidrag eller for ytterligere informasjon om Movember, besøk stiftelsens hjemmeside her
Foto: Henrik Sundgård

Foto: Henrik Sundgård

Foto: Tor Aage Hansen

Foto: Tor Aage Hansen

Foto: Ned Alley

Foto: Ned Alley

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s