SAS kutter Barcelona og Split til sommeren

Til sommeren slutter SAS Scandinavian Airlines å fly sommerruten til Barcelona i Spania og Split i Kroatia. SAS annonserte nemlig i dag flere nyheter til sitt rutenett og la ut sommerprogrammet for sommeren 2015, og for Værnes sin del var som vanlig ikke noen nye destinasjoner, kun et kutt av deres to sommerdestinasjoner til Barcelona og Split. Men de setter heldigvis opp Malaga og Alicante til sommerensessongen som før.

SAS satset sist i 2012 på Værnes, da med Nice og Barcelona, på Nice-ruten måtte de se seg slått av Norwegian og videreførte ikke ruten til sommeren 2013, men Barcelona-ruten gikk så de suste, den ble videreført til sommeren 2013 og 2014, men det ble kun med det. SAS har de siste årene vært lite aktiv for å øke deres frekvenser og nye ruter fra Værnes, mens de satser og øker støtt og stadig fra Bergen og Stavanger.

Les også om deres satsinger fra i fjor:  – SAS skuffer nok en gang!

Eneste satsingsområde SAS har hatt på Værnes er Stavanger og Oslo, der de begge har fått økt frekvensen med to avganger, og Stavanger vil nå få enda en økning i S15.

Foto: Erlend Karlsen

Foto: Erlend Karlsen

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s