Nå blir det harryhandelsfly til Ullared

Onsdag 21. Oktober går det første harryhandelflyet fra Trondheim Lufthavn Værnes til Halmstad City Airport, som ligger ca en times kjøring med buss fra Ullared i Gekås.

Med på flyet fra Trondheim Lufthavn Værnes blir også Ola-Conny fra TV-serien Ullared.

Gekås som driver det store kjøpesentret Ullared, har sammen med Let’s Travel allerede satt opp et harryhandelfly fra Stavanger til Halmstad og Ullared 16. Oktober. Alle plassene på flyet ble på første dag utsolgt, noe som gjorde at de satte opp et ekstrafly to dager senere. Men nå ønsker de og gi det samme tilbudet til folk i Trondheim, Tromsø og Bergen. Så det første flyet fra Bergen vil 19. Oktober sette kursen mot Halmstad flygplats, mens Værnes følger på 21. Oktober, og Tromsø 23. Oktober.

TV-serien Ullared er blitt en gedigen suksess i Norge. Den sees av ca. 200 000 TV-seere per episode og ca. 130 000 nordmenn reiser hvert år til Gekås for å shoppe i dette varehuset som antagelig er verdens største, på hele 35 000 m², med 5 mill. besøkende årlig og en omsetning på 5 mill. svenske kroner.

Nå ønsker Gekås Ullared og Let’s Travel å gi enda flere muligheten til å handle på en enkel og komfortabel måte, og vi lanserer derfor et unikt konsept som inkluderer både flyreise fra Norge, overnatting med frokost, transport, utlodding av gavekort, shoppingbag, gavebag etc. Og alt dette til en Ullared-pris! Nå kan også folk som bor langt unna få gleden av å handle for eksempel alle sine julegaver til venner og familie og skjemme bort seg selv under samme tak.

Vi setter opp et direkte fly fra Trondheim den 21. oktober! På premiereflyvningen fra Trondheim er selvfølgelig kjendisen Ola-Conny med om bord! – Skriver Let’s Travel i sin pressemelding

Det er flyselskapet Enter Air fra Polen som skal fly med sitt Boeing B737-800-fly til Halmstad fra Værnes. Let’s Travel forteller til ENVASPOTTER at flyet vil ta av fra Trondheim Lufthavn Værnes ca. klokken 08:00 onsdag og ha en flytid på 1 time og 35 minutter på ruten til Halmstad i Hallands län litt sør for Göteborg. Returen vil bli dagen etter med avgang fra Halmstad City Airport ca. klokken 17:00 og har flytid på 1 time og 35 minutter. Flyet tar 189 passasjerer, og Let’s Travel forteller at de kan garantere at flyet vil gå når 175 har meldt seg på, men tallet 175 skremmer dem ikke. Særlig når de ser på hvor fort salget på de to avgangene fra Stavanger gikk unna, så kan de ikke gjøre annet en å glede seg. De forteller også at dette kan være starten på et nytt og spennende konsept for reiser til Ullared, noe som de gleder seg til å se hvordan fungere.

668093

Foto: Erlend Karlsen

Enter Air Boeing B737-400

Foto: Erlend Karlsen

Fra Trondheim 21. – 22. oktober 2015:
Per person i nye, flotte hytter når 2-4 personer deler: kun kr 2.695,-!
Tillegg per person for de som skal bo på Shopping Hotellet når 2-4 personer deler: kun kr 250,-

Prisen inkluderer:
– Fly tur/retur Stavanger – Halmstad med eget fly
– Flyskatter og avgifter
– Transport tur/retur Halmstad flyplass – Ullared
– 1 overnatting enten i hytte eller på hotell
– Frokost både på hytte og hotell
– Sengesett for de som skal bo på hytte
– Utloddning av gavekort på 1000 kroner
– Gratis Shoppingbag til å ha med på flyet
– Inntil 30 kg bagasje + 5 kg håndbagasje
– Goodie-bag
For påmelding fra Trondheim klikk her

Les mer hos Let’s Travel

Logo Ullaredsflyget

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s