West Air Sweden med motortrøbbel på vei til Værnes

Et BAe ATP-fly fra West Air Sweden måtte natt til fredag den 9. september avbryte utflyvningen fra Oslo lufthavn Gardermoen ved 3000 fot etter at den ene motoren sviktet. De måtte melde mayday og svingte tilbake mot rullebanen, men fikk fort problemer med å lande på planlagt rullebane da de ikke kontakt med innflyvningsinstrumentene på grunn av at de var før høyt oppe for nære rullebanen. De tok deretter en ny runde rundt, før de tilslutt landet i sikkerhet på rullebane 01L. Flyet med registreringen SE-LNX hadde på flyvningen opp til Værnes flightnummer SWN72T, og har siden natt til fredag stått på bakken for tekniske undersøkelser.

West Air Sweden BAe ATP

Foto: Erlend Karlsen

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s