Star Tour blir TUI

Tirsdag 1. november bytter Star Tour navn til TUI. For kundene betyr det at de vil får enda mer å velge mellom – nye spennende reisemål, nye moderne hotellkonsept og smarte digitale løsninger. De får mer å oppleve og TUI vil gjøre reisene mer fleksible og individuelle. Star Tour i Norge og Danmark, Fritidsreiser i Sverige, Finnmatkat i Finland og Thomson i Storbritannia er noen av selskapene i TUI gruppen som nå får nytt navn – TUI.

Ved at TUI gruppens selskaper nå får kun et merkenavn, vil man også kunne bruke den samme logen over alt. Også alle flyselskapene i TUI gruppen får nye navn, Arkefly i Nederland har blitt TUI Airlines Netherlands, Jetairfly i Belgia har blitt TUI Airlines Belgium, mens Thomson Airways i Storbritannia blir TUI Airways og TUIfly Nordic i Norden TUI Airlines Nordic, mens Tyske TUIfly ikke har mottatt noe nytt navn enda.

677121

Foto: Oliver Pylvänen

Reklame

One response to “Star Tour blir TUI

  1. Tilbaketråkk: TUI setter opp Menorca S17 | ENVASPOTTER·

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s