Nordica bytter fra Adria til LOT

Nordica vil fra 19. november bytte samarbeid fra Adria Airways til LOT Polish Airlines. Nordica, som da het Nordic Aviation har siden starten 8. november blitt fløyet i samarbeid med Adria Airways, under deres flightnummer og driftstillatelser. Nå vil Nordica gå inn et likt samarbeid med LOT Polish Airlines som vil overta etter Adria Airways. For ruten mellom Tallinn og Værnes, vil det ikke bli så veldig store endringer, det er fortsatt de samme flyene og samme crewet ombord, men billettene vil nå bli bestilt igjennom LOTs billettsystemer og flyvningene vil få nye rutenummer. Fra tidligere JP7431/7432 til LO8431/8432 fra 19. november, rutetidene vil fortsatt bli de samme. LOT Polish Airlines kjøper forøvrig opp 49% av aksjene i Regional Jet OÜ som drifter flyene for Nordica.

Nordica Canadair CRJ700

Foto: Erlend Karlsen

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s