KLM setter inn E175 på Amsterdam-ruten fra S17

KLM Cityhopper som flyver for KLM på Amsterdam-ruten fra Værnes, vil fra 26./27. mars fly med både Embraer E175 og dagens E190. I vinterprogramet har KLM to daglige avganger, mens fra sommerprogrammet går de tilbake til de tre avgangene de har fløyet i flere år. Nytt av sommerprogrammet er at KLM Cityhopper vil bruke den litt mindre utgaven av E190-maskinen, nemlig E175 med plass til 88 passasjerer, altså en reduksjon på 12 seter.

Fra 26. mars vil kveldsflyet fra Amsterdam – KL1177 og morgenflyet – KL1172 fra 27. mars flys av E175, søndag/mandag til fredag/lørdag. Mens KL1173/1174 på søndager vil bli fløyet ev E175 fra 21. mai. Mens det i fra sommerferien fra slutten av juni til starten av august, vil det bli litt forskjellig hvilke avganger som de to flytypene vil operere på.

KLM Cityhopper Embraer E175

Foto: Erlend Karlsen

Reklame

One response to “KLM setter inn E175 på Amsterdam-ruten fra S17

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s