Finnair starter Helsinki – Værnes/Trondheim S19

Finnair starter 3. juni opp rute mellom Værnes og Helsinki lufthavn Vantaa. Ruten vil bli fløyet fem dager i uken, mandag, onsdag – fredag og søndager i perioden fram til 25. oktober. Finnair vil ikke fly ruten selv, men vil bli operert av Widerøe med deres Dash 8 Q400 med plass til 78 passasjer.

Ruten vil gjøre det mulig å nå nye reisemål med blent annet Finnair sitt rutenett fra Helsinki. Et av Europas største knutepunkter mot Asia er Helsinki lufthavn, med flyselskapet Finnair som har ruter til Russland, Israel, Jordan, De Arabiske Emiratene, India, Thailand, Vietnam, Kina, Japan, Singapore, Hong Kong, Sør-Korea og Kazakhstan.

Værnes – Helsinki – Værnes (03JUN19 – 25OKT19)
AY948 TRD1155 – 1445HEL DH4 x26
AY947 HEL1555 – 1645TRD DH4 x26

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s