Airbus A350 kommer for første gang til Værnes

Fredag 8. mai kommer Delta Air Lines til Trondheim lufthavn Værnes med sin splitter nye Airbus A350-900 med plass til 306 passasjerer.  Denne gangen kommer de flyvende fra US Marines sin base ved Cherry Point i North Carolina, med på flyet til Værnes Garnison kommer deres faste rotasjonsstyrke som skal trene under nordiske forhold. Flyet vil stå over natten til lørdag 9. mai, da setter flyet kursen tilbake til Delta Air Lines sin base i Detroit i Michigan, USA.

Airbus A350 er en relativt ny flytype som hadde sin første kommersielle flyvning med passasjerer i januar 2015 hos Qatar Airways. Flytypen har etter det ENVASPOTTER kjenner til kun vært på Oslo Lufthavn tidligere, og Trondheim lufthavn Værnes blir derfor den andre flyplassen i Norge som Airbus A350 besøker. For Delta Air Lines og deres Airbus A350-900 blir dette første besøk til Norge og Norden etter det vi kjenner til.

Delta Air Lines, Fre/Lør 8.-9. Mai
Ankomst : DAL8956 fra Cherry Point NKT 08:45.
Avgang : DAL8820 til Detroit DTW 08:45. – ETD 08:20.
Flytype og reg : Airbus A350-900, N506DN.

* OBS! Vi tar forbehold om at flytider for militære chartre kan endres på kort varsel, vi ber deg følge med på Flightradar24.com eller Flightaware.com.

 

Reklame

One response to “Airbus A350 kommer for første gang til Værnes

  1. Tilbaketråkk: Airbus A350 kommer for første gang til Bergen | ENBRSPOTTER·

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s