Krohn Air skal fly til Ålesund

Krohn Air hopper 4.Mars inn på ruten mellom Ålesund, Vigra og Værnes.

I slutten av Januar ga Norwegian opp sin satsning på Værnes – Vigra ruten, etter exit’en et det en liten andel som mangler flyseter til og fra Værnes. Også SAS sine rutetider er ikke de beste og derfor kan Krohn Air med sine gode rutetider innhente nok pasasjerer. Ruten starter opp 4.Mars og vil flyves Mandag til Fredag to ganger om dagen, rutetider ligger nederst i artikelen.

Flyselskapets eier Claus Krohn har siden oppstarten i Januar i 2010 greid og holde selskapet oppe, til Midt-Norges begeistring både på Møre og i Trøndelag. Krohn air startet med sattsningen på Molde-Værnes etter SAS sin exit og har siden den gang hadd varierte rutetider og frekvens, De prøvde seg også på Molde-Bergen og vidre til Stavager, men den satsningen varte ikke lenge. De har hadd både flyvende materiale fra Norske Helitrans (J32) og Danske Sun Air of Scandinavia (J32/DO328) og en liten periode eid egne fly, men i dag er det, det Nederlandske AIS  Airlines som oppererer flyvningene mellom Molde og Værnes og snart Vigra og Værnes.

Ruten har oppstart 4.Mars og flyves fra Mandag til Fredag:

Ålesund-Værnes-Ålesund:
IS370 AES0710 – 0805TRD J31 x67
IS374 AES1545 – 1640TRD J31 x67

IS371 TRD0825 – 0920AES J31 x67
IS375 TRD1700 – 1755AES J31 x67

AIS Airlines / Krohn Air BAe Jetstream J31

Foto: Erlend Karlsen

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s