SAS setter Braathens Regional inn på Arlanda-ruten

Fra 15. april vil Braathens Regional (DC) operere Arlanda -Værnes til SAS med SAAB 2000 (50 passasjerer). DC vil fly ruten fra Mandag til Fredag og på Søndag vil SAS fly selv med B737. Flykapasiteten er leid fra den svenske Air-Selskapet Braathens Regional (tidligere Golden Air).

Fra 24.Juni vil SAS Norge igjen komme inn på ruten emllom Værnes og Arlanda de vil fly sammen med Braathens Regional fra Mandag til Fredag, slik at det vil bli to avganger, SAS Norge vil fly slyngen TRD-ARN-TRD og DC vil fly ARN-TRD-ARN

Braathens Aviation Saab S2000

Foto: Erlend Karlsen

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s