Widerøe starter Værnes-Kristiansand

Fra 1.September åpner Widerøe en helgerute mellom Kristiansand lufthavn Kjevik og Trondheim lufthavn Værnes. Widerøe vil fly denne ruten to ganger i uken, på morgenen om fredagen og midt på dagen på søndagen. De vil fly ruten med en De Havilland Canada Dash 8 Q400 med plass til 78 passasjerer, og flytiden er på 1 time og 30 minutter hver vei.

» I første omgang er dette en helgerute med avgang fredag og søndag, og blir et kjærkommet tilskudd til rutetilbudet på begge lufthavnene. Vi har stor tro på ruten og våre kunder kan stole på at vi vil øke tilbudet i takt med at etterspørselen øker. I første omgang er dette en helgerute og vil bidra til å bygge opp et marked i begge regionene for helgereiser. Kunden sparer tid og penger, og nå har de også mulighet til å opptjene EuroBonuspoeng.» sier en fornøyd Richard Kongsteien, kommunikasjonsdirektør i Widerøe

Ruten til Kristiansand har tidliger blitt fløyet, senest i fjor hadde Norwegian opptil 4 avganger i uken, men la den ned i fjor høst pga. omstrukureringer på rutenettet i Norge.

Kristiansand-Værnes-Kristiansand:
WF602 KRS0840 – 1010TRD Q400 5
WF602 KRS1215 – 1345TRD Q400 7

WF603 TRD1035 – 1205KRS Q400 5
WF603 TRD1415 – 1545KRS Q400 7

Widerøe Dash 8 Q400

Foto: Erlend Karlsen

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s