Flynonstop ser på ruten Bodø-Trondheim

Under et intervju med eier og markedsjef i Flynonstop, Hennig Olsen, under en pressekonferanse i Bodø under lanseringen av Bodø-London City Airport. Kom det fram at Flynonstop ser flere muligheter for ruter ut ifra Bodø Lufthavn til både utlandet og innenriks i Norge. Blandt ruter som ble nevt var Bodø-Trondheim.

– Kan se på flere flytuter

Hennig-Olsen sier at selskapet vil vurdere å sette opp flere ruter til og fra  Bodø lufthavn.

– Vi vil fly der det er mangelfullt i dag. Vi ser på flyruter som  Bodø-Tromsø og Bodø-Trondheim – ruter som andre har kuttet, sier  Hennig-Olsen.

– Vi vil gjøre det enkelt med ærlige priser, og ønsker å være nytenkende, sier  Hennig-Olsen.

(http://www.an.no/nyheter/article6804016.ece)

FlyNonstop er et norsk virtuelt flyselskap som ble etablert i 2012. Selskapet leaser sitt eneste fly, av typen Embraer 190 fra CIT Aerospace og nederlandske Denim Air. Denim Air sørger også for bemanning og operasjon av flyet. FlyNonstop startet sine flyvninger 25. april 2013. Selskapet ble grunnlagt av Espen Hennig-Olsen, tidligere markedsføringsdirektør og deleier i Hennig-Olsen iskremfabrikk. Hovedflyplassen vil være Kristiansand lufthavn, Kjevik, og selskapet satser på å dekke en «luke» i markedet på Sørlandet ved å tilby åtte europeiske destinasjoner fra Kristiansand lufthavn (http://no.wikipedia.org/wiki/Flynonstop)

 

Tirsdag 29. Oktober 2013, begjæret Flynonstop seg for konkurs, og håpet om ny konkurranse på Bodø-ruten var lagt i grus etter Norwegians exit på Bodø-ruten.

26NYHBBflynonstopp

Foto: Bjørn Brunvoll

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s