SAS skuffer nok en gang!

SAS annonserte den 21. og 25. November, 41 nye sommer- og helårsruterruter fra Norden, nok en gang er ikke Trondheim Lufthavn Værnes med på satsningen. Tirsdag 26.November presenterte SAS ruter det frekvensen blir økt, også her var ikke Værnes med.

De som stakk av med ruter fra Norge var Stavanger med rute til Alanya (2 Jul-6 Aug), Edinburgh (10 Apr-11 Okt), Bergen med Alanya (2 Jul-6 Aug), Billund (28 Jun-16 Aug), Kristiansand med Split (3 Jul-7 Aug), Bodø med Stockholm (29  Jun-17 Aug), samt Oslo med Olbia (4 Jul-8 Aug), Venice (2 Jul-6 Aug), Pisa (28 Jun-9 Aug), Larnaca (1 Jul-12 Aug), Biarritz (1 Jul-12 Aug), Edinburgh (10 Apr-11 Okt), Chania (12 Apr-11 Okt), Aberdeen (start 31 Mar), Aalborg (start 30 Mar).

SAS satset sist for to år siden på Værnes, da med Nice og Barcelona, på Nice-ruten måtte de se seg slått av Norwegian og videreførte ikke ruten sommeren 2013, men Barcelona-ruten gikk så de suste, den ble videreført til sommeren 2013, men SAS prioriterte ikke å øke på ruten, de åpnet også en ukentlig rundtur til Spilt i sommeren 2013. SAS har de siste årene vært lite aktiv for å øke deres frekvenser og nye ruter fra Værnes, mens de satser og øker støtt og stadig fra Bergen og Stavanger.

327670
Fremhevet bilde og foto: Erlend Karlsen

Reklame

One response to “SAS skuffer nok en gang!

  1. Tilbaketråkk: SAS kutter Split til sommeren | ENVASPOTTER·

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s