Den nye commuterterminalen åpnet på Onsdag

Onsdag eftermiddag åpnet den nye commuterterminalen på Værnes. Terminal Vest som den heter, vil hovedsaklig fremover være for Widerøe og andre operatører som flyver med propellfly. Den tidligere commuterterminalen med gatene 38-41 vil fra 1. Januar bli stengt, og Terminal Vest overtar fult og helt alle operasjoner med propellfly. Det vil samtidig bli omgjort slik at alle fly som kommer enten fra innland og skal ut på utland eller omvendt vil nå parkeres på innlandsterminalen eller utlandsterminalen og passasjerene blir så busset med Avinor sine nyinnkjøpte busser, til den rette ankomsterminalen.

Foto: ENVASPOTTER

Foto: ENVASPOTTER

Foto: ENVASPOTTER

Foto: ENVASPOTTER

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s