North Flying flyr charter til Alta S14

Fra Mai til August vil North Flying fly fast mellom Værnes og Alta for oljeselskapet Lundin Norway. Charteruten vil bli fløyet mandag, tirsdag, torsdag og fredager i perioden 22. mai til 15. august. North Flying vil da fly arbeidere opp til Alta for videre helikoptertransport ut til Lundin Norway sine oljeplattformer utenfor Finnmarkskysten.

North Flying A/S fra Aalborg i Danmark, er mest kjent for å fly for det virtuelle flyselskapet Air Norway. Flyet som vil bli brukt på ruten til Alta vil være en Fairchild Metroliners, med kapasitet til 19 passasjerer.

Værnes – Alta – Værnes (22MAI14 – 15AUG14):
NFA920 TRD0915 – 1130ALF SW4 1245
NFA921 ALF1550 – 1805TRD SW4 1245

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s