North Flying flyr charter til Alta i sommer

Fra Mai til August på Mandag, Tirsdag, Torsdag og Fredager vil North Flying fly fast mellom Værnes og Alta, men det vil kun være for ansatte i Oljeselskapet Lundin Norway som leier North Flying til å fly arbeidere opp til Alta for videre helikoptertransport ut til deres oljeplattform utenfor Finnmarkskysten. Første ordinære charteravgang vil skje fra den nye Terminal Vest fra og med torsdag 22.Mai til fredag 15.August.

North Flying A/S fra Aalborg i Danmark, er mest kjent for å fly for det virtuelle flyselskapet Air Norway. Flyet som vil bli brukt på ruten til Alta vil være en Fairchild Metroliners, med kapasitet til 19 passasjerer.

Rutetider på ruten fra Værnes til Alta:
NFA920 TRD0915 – 1130ALF SW4 x367
NFA921 ALF1550 – 1805TRD SW4 x367

444245

Foto: Erlend Karlsen

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s