StarTour setter opp Samos fra Værnes S16

StarTour satser neste sommer på å frakte Trøndere til øyen Samos i Hellas. Den ligger forøvrig nesten helt inntil fastlandet i Tyrkia, ca mellom Izmir og Bodrum i Tyrkia. StarTour vil tilby Samos tirsdager i perioden 5. Juni til 9. august. MEN dette på bekostning av ruten til Dalaman i Tyrkia, ikke så langt fra Samos. Så det blir ikke noen form for økning i charteravganger, kun at de bytter reisemål. Det er SAS Scandinavian Airlines som har fått oppdraget å fly til Samos, noe de vil gjøre med en av sine Boeing B737-700-fly. Vi kommer tilbake med oppdatert info snart!

Foto: Erlend Karlsen

Foto: Erlend Karlsen

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s