SGH på Værnes blir WGH

SAS og Widerøe gikk idag 18. Juni inn en intensjonsavtale, der de skal gjøre om dagens SAS Ground Handling stasjoner i Norge om til Widerøe Ground Handling. Widerøe har idag handling på 28 flyplasser i Norge, og det er med denne avtalen snakk om 14 nye handling-stasjoner som Wideøre Ground Handling vil overta. SAS Ground Handling på Værnes og alle andre stasjoner, unntatt SGH på Oslo Lufthavn vil bytte navn og eier i løpet av »kort tid», så lenge omgjøringen går knirkefritt.

Pressemelding fra Widerøe: Pressemelding

Både SAS og Widerøe var samstemte om at når navnet blir hetende Widerøe Ground Handling vil det kanskje åpne for flere nye kunder da SAS-navnet tidligere kunne skremme bort konkurrenter på markedet. Widerøe har forøvrig nettopp forhandlet seg til en avtale med Wizzair på Sandfjord lufthavn Trop, en aktør som Aviator(/RFly) har handlet tidligere. Så det kan være en mulig ny aktør som Widerøe vil overta på de nye stasjonene i Kristiansand, Stavanger, Haugesund, Bergen, Ålesund, Molde og Værnes, men det er noe som selvfølgelig vil komme frem senere i prosessen om så skulle skje!

Foto: Erlend Karlsen

Foto: Erlend Karlsen

Reklame

One response to “SGH på Værnes blir WGH

  1. Tilbaketråkk: SGH blir Widerøe Ground Handling 1. februar 2016 | ENVASPOTTER·

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s