Aegean skal fly til Chania i sommer

Apollo hadde i sommer lagt opp til et fly til Chania på lørdager, i perioden 9. mai til 29. september. Samt at Apollo som vanlig setter opp to ekstrafly midt i sommersesongen, et på torsdager og et på fredager i perioden 25/26. juni til 6/7. august. Alle disse tre avgangene skulle flyves av SAS med en Boeing B737-700/-800.

Men Apollo har nå byttet ut SAS fra fredagsavgangen, og setter så inn Aegean Airlines isteden, med en av sine Airbus A320. De utvider forøvrig sesongen med en uke, altså 26. juni til 14. august. Dette er ikke første gang Aegean flyver for Apollo fra Trondheim Lufthavn Værnes, de har nemlig fløyet de to siste sesongene til Rhodos med sin Airbus A320.

Chania – Værnes – Chania:
A34530 CHQ0430 – 0810TRD A320 5
A34531 TRD0910 –1440CHQ A320 5

Foto: Henrik Josteinsson Myhr

Foto: Henrik Josteinsson Myhr

Foto: Erlend Karlsen

Foto: Erlend Karlsen

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s