Estonian Air setter inn CRJ700 på Værnes-ruten

Søndag 11. Oktober kommer historiens første Canadair CRJ-700 som skal fly rutetrafikk til Trondheim Lufthavn Værnes. Fredag 2. Oktober mottok Estonian Air sin første CRJ-700, som tidligere har fløyet for Lufthansa CityLine. Flyet ble satt i trafikk mandag 5. Oktober på ruten Tallinn-Brussel. Men søndag 11. Oktober er det planlagt at flyet skal fly på ruten mellom Trondheim Lufthavn Værnes og Tallinn. Flyet vil også fly på ruten mellom Tallinn og Værnes, fredag 16. Oktober, ellers har vi ikke kunnet finne noe mer informasjon om senere anledninger der CRJ700 skal fly til Værnes.

Estonian Air holder i disse dager på med større omstruktureringer i flåten sin, de skal i tiden fremover gå fra en flåte med to »flytyper» til en. Eller nærmere bestemt så skal de skifte ut deres Embraer E170 med Canadair CRJ-700. De nye CRJ-700 flyene vil sammen med Estonian Airs tre CRJ-900 gjøre at vedlikeholdskostnadene og kursing av deres piloter, cabincrew og mekanikere vil bli betraktelig billigere. Dette på grunn av at det med en »enhetsflåte» vil være kun en typetrening de ansatte trenger å kurses opp på, da CRJ-700 og CRJ-900 er så å si helt like på det meste av mekanikk og systemer.

Flytider Søndag 11. Oktober
Ankomst : OV431 fra Tallinn 23:20.
Avgang : OV432 til Tallinn 23:55.

Flytype og reg : Canadair CRJ700, ES-ACF

Estonian Air CRJ700

Foto: Albert Truuväärt

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s