Norwegian Air International skal fly Barcelona-ruten S16

Fra og med starten på sommerprogrammet for 2016, skal Norwegian Air International fly for Norwegian Air Shuttle på ruten mellom Barcelona og Værnes. Ruten ble startet opp i starten av juni 2015, med to ukentlige avganger i høysesongen på sommeren. Ruten hadde svært gode tall noe sommer har gjort til at Norwegian setter opp fly til Barcelona fra Værnes fra mars til oktober.

Flyene vil fortsatt være Boeing B737-800 og ha et spansk/engelsk talende crew, men flyet vil nå trolig være registrert i Irland. Dette vil være den første ruten fra Værnes som Norwegian vil overføre til deres datterselskap. Norwegian Air International vil i årene fremover overta Norwegian Air Shuttles baser utenfor i Scandinavia, noe som gjør at Norwegian kan benytte seg av flere »open-skies»-avtaler som igjen gjør at de kan ekspandere deres rutenett til enda flere land.

Barcelona-Værnes-Barcelona (30.03.16-22.10.16):
D85532 BCN1310 – 1705TRD B738 36
D85533 TRD1745 – 2130BCN B738 36

Foto: Henrik Josteinsson Myhr

Foto: Henrik Josteinsson Myhr

Reklame

2 responses to “Norwegian Air International skal fly Barcelona-ruten S16

  1. Tilbaketråkk: Norwegian Air International skal fly Alicante-ruten S16 | ENVASPOTTER·

  2. Tilbaketråkk: Norwegian Air International skal fly på Alicante-ruten S16 | ENVASPOTTER·

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s