Jet Time-fly påkjørt på Værnes

Jettime / SAS Scandinavian Airlines ATR-72-600

Foto: ENVASPOTTER

Mandag ettermiddag den 25. juli, var uhellet ute og en cateringbil kjørte inn i et ATR-72-600-fly fra Jet Time som operer ruten Værnes-Bodø-Tromsø for SAS Scandinavian Airlines. Ingen kom til skade, da det kun var sjåføren av cateringbilen i området rundt flyet i følge tips. Mens flyet fikk større strukturelle skader på skroget på høyre side bak. SAS sendte opp en Boeing B737-600 for å fly de rammede passasjerene opp til Bodø og Tromsø senere på ettermiddagen.

Flyet var OY-JZA, som var det første ATR-72-600-flyet Jet Time mottok å som de i dag opererer på vegene av SAS, levert 13. oktober 2013. Flyet står nå på stand 23, der det nå undersøkes av teknikere. Det har blitt store bulker og et lite hull i flyets skrog, noe som gjør at metall-platene må skiftets ut ifølge teknikeren. Flyet er inntil videre satt ut av trafikk, men det ser ut til at SAS har funnet en løsning ved å sette inn en større Boeing B737-maskin som har stått som reservefly for å dekke opp for det skadde ATR-flyet.

Dette er en kjedelig sak for alle parter, men mest av alt – ønsker vi å sende vår støtte til den uheldige sjåføren!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s