Cityjet skal fly til Bodø og Tromsø JUN-AUG17

Danske Jet Time legger i 2017 ned sin frakt og wetlease/ACMI-avdeling, sistnevnte betyr at Jet Time sine åtte ATR72-600-fly som de flyver for SAS skal ut av selskapet, det samme med Jet Time sine fem B737-400 fraktfly.

Det gjør at SAS må finne seg en ny operatør til å fly rutene Værnes-Bodø-Tromsø, Værnes-Bodø og Værnes-Tromsø-rutene fra 24. juni til 13. august. Derfor er det nå CityJet som skal fly disse rutene med sin CRJ900. Vanligvis har det vært Jet Time som har fløyet med sin ATR72-600 til Bodø og Tromsø i juni til august for SAS.

Cityjet / SAS Scandinavian Airlines Canadair CRJ900

Foto: Erlend Karlsen

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s