Omni Air International kommer!

Tordag 23. februar kommer Omni Air International med sin Boeing B767-200ER. Flyet kommer fra Minneapolis ca. klokken 07:30 (endringer kan forekomme), flyet vil stå parkert på oppstillingsplass M5. Flyet vil i løpet av noen timer sette kursen tilbake til Minneapolis i Minnesota. Med på flyet fra Minneapolis kommer norske Heimevernssoldater som har vært på utveksling på Camp Ripley nord-vest for Minneapolis, mens Soldater fra Minnesota National Guard har vært i Trøndelag. 9. februar kom den amerikanske troppen til Værnes med med en A330 fra Delta Air Lines, 10. februar satte flyet kurs for Minneapolis med de norske Heimevernsoldatene.

Omni Air International, Tordag 23. februar
Ankomst : CMB337 fra Minneapolis 06:45.
Avgang : CMB337 til Minneapolis 10:30.
Flytype og reg : Boeing B767-200ER, N225AX

Omni Air International Boeing B767-200

Foto: Erlend Karlsen

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s