Delta Air Lines kommer!

Torsdag 9. februar kommer Delta Air Lines til Trondheim lufthavn Værnes med sin Airbus A330-200 med plass for 234 passasjerer. Flyet kommer fra Minneapolis og lander på ettermiddagen, flyet vil stå på Værnes over natten før det i 12-tiden setter kursen tilbake til Minneapolis.

Med på flyet fra USA kommer det utvekslingssoldater fra Minnesota National Guard som vil være i Trøndelag i ca. 14 dager, mens på flyet tilbake til USA vil det være HV-ungdommer. Dette har vært en tradisjon mellom HV i Trøndelag og Minnesota National Guard i mange år, i år vil det være den 44. gangen utvekslingen finner sted.

Tidligere år har for eksempel flyselskaper som Miami Air InternationalSun Country AirlinesDelta Air LinesRyan Air International flydd utvekslingssoldatene, samt US Air Force selv med blant annet Boeing KC-135.

Delta Air Lines, Torsdag/Fredag 9./10. februar
(9.) Ankomst : DAL8956 fra Minneapolis 15:20.
(10.) Avgang : DAL8957 til Minneapolis 12:00.
Flytype og reg : Airbus A330-200, N861NW

Reklame

One response to “Delta Air Lines kommer!

  1. Tilbaketråkk: Omni Air International kommer! | ENVASPOTTER·

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s