Covid-19: Widerøes ruteprogram fremover

Vi har prøvd å skaffe en oversikt over Widerøe sitt ruteprogram, foreløpig i perioden 16MAR20 -> 24OKT20

I perioden 16.mars til 22. mars var det variert antall avganger på norsk innenrikstrafikk fra Trondheim lufthavn Værnes, det ble noen kanselleringer på grunn av mangel på crew pga av pålagt karantene.

Endringer/justeringer/reduksjoner:

MERK:Tekst merket med GRØNT, er ikke ferdig oppdatert per 09JUN20.

 • TRD-RVK-OSY-TRD: Widerøe vil operere Trondheim lufthavn Værnes – Rørvik lufthavn Ryum – Namsos lufthavn – Trondheim lufthavn Værnes med en avgang på morgenen mandag til fredag i perioden 25. mars til 29. mai, unntatt dagene 9. og 10. april.
 • TRD-OSY-RVK-TRD: Widerøe vil operere Trondheim lufthavn Værnes – Namsos lufthavn – Rørvik lufthavn Ryum – Trondheim lufthavn Værnes med en avgang på ettermiddagen mandag til fredag og søndag i perioden 22. mars til 31. mai, unntatt dagene 9. og 10. april. Ekstra avgang satt opp onsdag kveld 8. april.
 • BNN/BOO: For destinasjonene Brønnøysund og Bodø er det i perioden 18. mars til 31. mai flere rutinger av avgangene; OSL-TRD-BNN-BOO, TRD-BNN-BOO, TRD-BNN-SSJ-BOO og TRD-SSJ-BOO.
 • OSL-TRD-BNN-BOO: Widerøe endrer på deler av Brønnøysund-ruten, ny rute blir Oslo lufthavn – Trondheim lufthavn Værnes – Brønnøysund lufthavn Brønnøy – Bodø lufthavn i perioden 17. mars til 31. mai. Ruten blir operert en gang daglig mandag til fredag og søndag. Flyet går opp fra Oslo på morgenen, og går ned til Oslo på kvelden. Ekstra avgang satt opp midt på dagen 1./22. mai.
 • TRD-BNN-BOO: Widerøe reduserer avgangene mellom Trondheim lufthavn Værnes til *Brønnøysund lufthavn Brønnøy*/Bodø lufthavn, fra fire til tre daglige avganger mandag til fredag, fra en til null avganger på lørdag, tre daglige avganger på søndag opprettholdes.
  * TRD-BNN-TRD: * Widerøe flyr Trondheim lufthavn Værnes til Brønnøysund lufthavn og tilbake formiddagen 29. mars og 19. april og fredag og søndag i perioden 26. april til 31. mai.
 • TRD-BNN-SSJ-BOO: Widerøe reduserer avgangene på ruten Trondheim lufthavn Værnes – Brønnøysund lufthavn Brønnøy – Sandnessjøen lufthavn Stokka – Bodø lufthavn til en avgang på kvelden mandag til fredag og søndag i perioden 18. mars til 31. mai, unntatt dagene 9./10. april og 1./20.-22./29. mai. Ekstra avgang satt opp på kvelden 20./29. mai.
 • TRD-SSJ-BOO: Widerøe reduserer avgangene på ruten Trondheim lufthavn Værnes – Sandnessjøen lufthavn Stokka – Bodø lufthavn til en avgang på morgenen mandag til fredag i perioden 18. mars til 31. mai, unntatt dagene 9./10. april og 21./22. mai. Ekstra avgang satt opp på kvelden 20./29. mai.
 • TRD-TRF: Widerøe reduserer avgangene mellom Trondheim lufthavn Værnes og Sandefjord lufthavn Torp i perioden 30. mars til 31. mai, til en daglig avgang hele uka, unntatt søndager i perioden 5. april til 26. april. Alle avganger vil i perioden 1. juni til 16. august bli kansellert. Widerøe planlegger normalt ruteprogram fra og med 17. august
 • TRD-AES-BGO: Widerøe opererte Trondheim lufthavn Værnes – Ålesund lufthavn Vigra – Bergen lufthavn Flesland i perioden til 30. mars til 3 mai en gang daglig mandag til fredag, og en gang daglig alle dager fra 4. mai til 30. mai.
 • BGO-TRD-EVE: Widerøe endret litt på Evenes-ruten, ny rute ble Bergen lufthavn Flesland – Trondheim lufthavn Værnes – Harstad/Narvik lufthavn Evenes med en daglig avgang den 29. mars, 3. april og 30. april, samt på lørdager i perioden 9. mai til 30. mai.
 • TRD-EVE: I perioden 23. mars til 31. mai vil Widerøe operere en avgang daglig mellom Trondheim lufthavn Værnes – Harstad/Narvik lufthavn Evenes, der ruten starter på Værnes, på dagene; 23./26. mars, 4./5./11.-14./18./25. april og 2./3. mai.

Kanselleringer:

 • TRD-MQN: Alle Widerøes flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Mo i Rana lufthavn Røssvoll vil i perioden 18. mars til 31. mai bli kansellert.
 • TRD-MJF: Alle Widerøes flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Mosjøen lufthavn Kjærstad  vil i perioden 18. mars til 31. mai bli kansellert.
 • TRD-SSJ-RVK-TRD: Alle Widerøes flyvninger på ruten Trondheim lufthavn Værnes – Sandnessjøen lufthavn Stokka – Rørvik lufthavn Ryum – Trondheim lufthavn Værnes vil i perioden 18. mars til 30. juni bli kansellert.
 • TRD-AES-KSU-TRD: Alle Widerøes flyvninger på ruten Trondheim lufthavn Værnes – Ålesund lufthavn Vigra – Kristiansund lufthavn Kvernberget – Trondheim lufthavn Værnes vil i perioden 18. mars til 23. juni bli kansellert. Ruten har uavhengig av Covid-19 en planlagt sommerpause fra 24. juni til 16. august.
 • TRD-KRS: Alle Widerøes flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Kristiansand lufthavn Kjevik vil i perioden 23. mars til 16. august bli kansellert.
 • TRD-TRF: Alle Widerøes flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Sandefjord lufthavn Torp vil i perioden 1. juni til 16. august bli kansellert.
 • TRD-EVE: Alle Widerøes flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Harstad/Narvik lufthavn Evenes vil i perioden 1. juni til 16. august bli kansellert..

Vil bli fortløpende oppdatert!
Sist oppdatert – 09JUN20 18:30.

Reklame

One response to “Covid-19: Widerøes ruteprogram fremover

 1. Tilbaketråkk: Covid-19: Oppdaterte ruteprogram | ENVASPOTTER·

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s