Covid-19: Norwegians ruteprogram fremover

Vi har prøvd å skaffe en oversikt over Norwegian sitt ruteprogram, foreløpig i perioden 16MAR20 -> 24OKT20

I perioden 16.mars til 22. mars var det variert antall avganger på norsk innenrikstrafikk fra Trondheim lufthavn Værnes, det ble noen kanselleringer på grunn av mangel på crew pga av pålagt karantene.

Uendret:

Endringer/justeringer/reduksjoner:

 • TRD-OSL: Fra og med 23. mars til 30. juni ble Norwegian sine flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Oslo lufthavn redusert til fire daglig avganger mandag til fredag, en daglig avganger lørdag og tre daglige avganger og søndag. Fra og med 3. juli økes det til frem daglige avganger på mandag, fredag og søndag, fortsetter med fire daglige tirsdag til torsdag og en avgang på lørdag. Ny oppdatert frekvens ventes fra og med 1. september.
 • TRD-BGO: Norwegian opererte en avgang mellom kun Trondheim lufthavn Værnes og Bergen lufthavn Flesland 23./24.mars og 3. mai. Fra og med 3. juli planlegges det en daglig avgang mandag og fredag. Fra og med 1. september øker Norwegian til to daglige avganger mandag til fredag og søndag.
 • TRD-BGO-SVG: Norwegian opererte i perioden 25. mars til 1. mai mellom Trondheim lufthavn Værnes og Bergen lufthavn Flesland/Stavanger lufthavn Sola. Ruten ble fløyet en gang daglig mandag til fredag.

Kanselleringer:

 • TRD-BGO: Alle Norwegians flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Bergen lufthavn Flesland bli i perioden 4. mai til 2. juli bli kansellert.
 • TRD-TOS: Alle Norwegians flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Tromsø lufthavn Langnes ble i perioden 16. mars til 27. mars kansellert. Dette var forøvrig en vinterrute i perioden oktober – mars.
 • TRD-KRK: Alle Norwegians flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Krakow Airport vil i perioden 15. mars til 29. september bli kansellert.
 • TRD-GDN: Alle Norwegians flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Gdansk Airport vil i perioden 3. april til 27. september bli kansellert.
 • TRD-RIX: Alle Norwegians flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Riga Airport vil i perioden 20. mars til 28. september bli kansellert.
 • TRD-LGW: Alle Norwegians flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og London Airport Gatwick vil i perioden 19. mars til 29. septmeber bli kansellert.
 • TRD-ALC: Alle Norwegians flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Alicante Airport vil i perioden 24. mars til 29. august bli kansellert, fra 5. september flyr Norwegian kun på lørdager (tirsdag/torsdag kansellert) fram til 29. september, fra 1. oktober planlegges ruten med avgang tirsdag, torsdag og lørdag.
 • TRD-AGP: Alle Norwegians flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Malaga Airport vil i perioden 4. april til 26. september bli kansellert. Sommerruten skal flys fram til 24. oktober.

 

 • TRD-DBV: Alle Norwegians flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Dubrovnik Airport vil i perioden 20. juni til 15. august bli kansellert. Dette var alle planlagte flyvninger på denne ruten sommeren 2020.
 • TRD-SPU: Alle Norwegians flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Split Airport vil i perioden 20. juni til 15. august bli kansellert. Dette var alle planlagte flyvninger på denne ruten sommeren 2020.
 • TRD-RMU: Alle Norwegian sine flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Murcia Airport Corvera vil i perioden 20. juni til 15. august bli kansellert. Dette var alle planlagte flyvninger på denne ruten sommeren 2020.
 • TRD-NCE: Alle Norwegian sine flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Nice Airport Côte d’Azur vil i perioden 18. juni til 15. august bli kansellert. Dette var alle planlagte flyvninger på denne ruten sommeren 2020.

VI OPPDATERER INFO OM RUTENE I SOMMERPROGRAMMET FORTLØPENDE!

Vil bli fortløpende oppdatert!
Sist oppdatert – 29JUL20 22:15.

One response to “Covid-19: Norwegians ruteprogram fremover

 1. Tilbaketråkk: Covid-19: Oppdaterte ruteprogram | ENVASPOTTER·

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s