Atlantic Airways med rutefly til Færøyene 19. juni

Torsdag 16. juni setter et av Atlantic Airways sine Airbus A319-fly kursen mot Værnes på flyselskapets første ruteflyvning til Værnes*. Atlantic Airways har tidligerer fløyet flere ganger til Trondheim lufthavn Værnes, men da som charteflyvninger.

* Vi har ingen info om at det tidligere er fløyet ruteflyvninger  mellom Færøyene og Værnes av Atlantic Airways

Ruten vil kun flys en gang hver vei, flyet kommer med passasjerer opp til Værnes på torsdag ettermiddag 16. juni, og drar ned til Vagar lufthavn på Færøyene igjen på søndag kveld 19. juni. Billetter til flyvningene fås kjøpt på Atlantic Airways sine nettsider.

Denne ruteflyvningen skjer i forbindelse med at Atlantic Airways skal fly charter ned til og tilbake fra London i forbindelse med at Åge Aleksandersen og sambandet skal spille i Royal Albert Hall. Derfor ønsker Atlantic Airways å utnytte den tomme flyvningen mellom Vagar og Værnes til ordinær passasjertrafikk.

Flytidene for Vagar – Værnes – Vagar
RC438 FAE1600 – 1840TRD 319 16JUN16
RC439 TRD2000 – 2040FAE 319 19JUN16

Atlantic Airways Airbus A319

Foto: Erlend Karlsen

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s