Sun Country Airlines kommer!

Onsdag 11. januar lander Sun Country Airlines på Værnes med soldater fra US Marines. Flyet lander ca. klokken 05.40 (endringer kan forekomme), og vil stå på oppstillingsplass M5 i ca to timer. Da setter flyet kurs for sin base i Minneapolis i staten Minnesota via Reykjavik Keflavik. Flyet er en Boeing B737-800 og har registrering N809SY. Det samme flyet var på Værnes 23. februar i 2012 med unge soldater fra Nasjonalgarden i Minnesota, mens norske Heimevernsungdommen ble med tilbake til USA for et likt opplegg som de amerikanske soldatene fikk i Trøndelag.

Men denne gangen dreier det se om liten gruppe av de nær 330 soldatene fra US Marines, som skal være utstasjonert på Værnes Garnison i ca. et halvt år. Her skal de trene under norske forhold, og bli bedre kjent med det norske Forsvaret, før de på vårparten skal delta under en større øvelse i Nord-Norge.

Sun Country Airlines, Onsdag 11. Januar
Ankomst : SCX8910 fra Gander 05:20.
Avgang : SCX8912 til Minneapolis via Keflavik 07:50.
Flytype og reg : Boeing B737-800, N809SY

Sun Country Airlines Boeing B737-800

Foto: Henrik Josteinsson Myhr

Reklame

2 responses to “Sun Country Airlines kommer!

  1. Tilbaketråkk: United Airlines kommer med B747! | ENVASPOTTER·

  2. Tilbaketråkk: Omni Air International kommer! | ENVASPOTTER·

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s