Omni Air International kommer!

Fredag 27. januar kommer Omni Air International med sin Boeing B767-300ER. Flyet kommer fra Al Udeid Air Base i Qatar ca. klokken 07:45 (endringer kan forekomme), flyet vil stå parkert på oppstillingsplass M5. Flyet vil i løpet av noen timer sette kursen mot Cherry Point i North Carolina. Det er trolig fortroppen til US Marines som de siste ukene har vært på Værnes Garnison å gjort klart til US Marines inntok leiren forrige uke.

Tidligere i januar kom soldatene fra US Marines i puljer til Værnes Flystasjon med Sun Country Airlines med sin Boeing B737-800 og United Airlines kom med sin Boeing B747-400. Omni Air International har de siste årene vært en kjent gjest på Værnes, blant annet i fjor under Cold Response da Omni kom med B763 og B772.

Omni Air International, Fredag 27. januar
Ankomst : CMB542 fra Al Udeid Air Base 06:15.
Avgang : CMB542 til Cherry Point 10:45.
Flytype og reg : Boeing B767-300ER, N342AX

Omni Air International Boeing B767-300ER

Foto: Erlend Karlsen

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s