United Airlines kommer med Boeing 747

Mandag 16. januar lander United Airlines på Værnes med flesteparten av soldatene fra US Marines. Flyet lander ca. kl 09.40 (endringer kan forekomme), og vil stå på oppstillingsplass M2 i ca to timer. Deretter setter flyet kurs for Frankfurt Hahn i Tyskland. Flyet er en Boeing B747-400, med registrering N104UA og hadde sin første flyvning  16. januar 1998.

Onsdag denne uken kom de første soldatene med Sun Country Airlines og deres Boeing B737-800. Til sammen utgjør soldatene på Unted- og Sun Country-flyet, de nær 330 soldatene fra US Marines, som skal være utstasjonert på Værnes Garnison i ca. et halvt år. Her skal de trene under norske forhold, og bli bedre kjent med det norske Forsvaret, før de på vårparten skal delta under en større øvelse i Nord-Norge.

Etter det vi kjenner til så skal United Airlines kun ha besøkt Norge med Boeing B747 under OL på Lillehammer i 1994, da med en daglig avgang til/fra Gardermoen. United har etter det vi vet vært på Værnes før, da med en Boeing B777-200 i 2005. – Rettelse: Det var ikke United som var på Værnes med B777, men det amerikanske flyselskapet Continental Airlines, som ble slått sammen med United Airlines i 2012.

United Airlines, Mandag 16. januar
Ankomst : UAL2281 fra Cherry Point 10:05.
Avgang : UAL2292 til Frankfurt Hahn 12:25.
Flytype og reg : Boeing B747-400, N104UA

United Airlines Boeing B747-400

Foto: Henrik Josteinsson Myhr

Reklame

One response to “United Airlines kommer med Boeing 747

  1. Tilbaketråkk: Omni Air International kommer! | ENVASPOTTER·

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s