Covid-19: SAS ruteprogram fremover

Vi har prøvd å skaffe en oversikt over SAS Scandinavian Airlines sitt ruteprogram, foreløpig i perioden 16MAR20 -> 24OKT20

I perioden 16.mars til 22. mars var det variert antall avganger på norsk innenrikstrafikk fra Trondheim lufthavn Værnes, det ble noen kanselleringer på grunn av mangel på crew pga av pålagt karantene.

Uendret:

Endringer/justeringer/reduksjoner:

 • TRD-OSL: Fra og med 23. mars til 14. juni ble SAS sine flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Oslo lufthavn redusert til fire daglig avganger mandag til fredag, tre daglige avganger lørdag og søndag. Operert av SAS og Boeing B737-700/-800.
 • TRD-BOO-TOS: Fra og med 23. mars til 14. juni ble SAS sine flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Bodø lufthavn/Tromsø lufthavn Langnes redusert til to daglige avganger mandag til fredag og søndag. Operert av SAS og Boeing B737-700/-800.
 • TRD-BGO-SVG: Fra og med 23. mars til 13. april ble SAS sine flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Bergen lufthavn Flesland/Stavanger lufthavn Sola redusert til en daglig avganger mandag til fredag og søndag. Fra 14. april til 14. juni opererte ruten med to daglige avganger mandag til fredag og en daglig avgang på søndag. Operert av SAS og Boeing B737-700/-800.

Oppstart:

 • TRD-CPH: Fra og med 15. juni starter SAS å fly mellom Trondheim lufthavn Værnes og København lufthavn Kastrup, da redusert til en daglig avgang mandag, onsdag og fredag + lør 27JUN. Fra og med mandag 29. juni øker SAS til en daglig avgang alle dager. Operert av Cityjet og CRJ900.

Kanselleringer:

 • TRD-TOS: Alle SAS sine (direkte) flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Tromsø lufthavn Langnes vil i perioden 28. april til 13. august bli kansellert.
 • TRD-SVG: Alle SAS sine (direkte) flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Stavanger lufthavn Sola vil i perioden 18. mars til 15. august bli kansellert.
 • TRD-AES-BGO: Alle SAS sine flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Ålesund lufthavn Vigra/Bergen lufthavn Flesland vil i perioden 16. mars til 27. juni bli kansellert. Ruten har uavhengig av Covid-19 en planlagt sommerpause fra 28. juni til 9. august.
 • TRD-CPH: Alle SAS sine flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og København lufthavn Kastrup vil i perioden 17. mars til 14. juni bli kansellert.
 • TRD-ARN: Alle SAS sine flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Stockholm lufthavn Arlanda vil i perioden 17. mars til 30. juni bli kansellert, men vil trolig forlenges.
 • TRD-ALC: Alle SAS sine flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Alicante Airport vil i perioden 4. april til 15. august bli kansellert, men vil trolig forlenges.
 • TRD-SPU: Alle SAS sine flyvninger mellom Trondheim lufthavn Værnes og Split Airport vil i perioden fredag 3. juli til 31. juli bli kansellert. Dette var alle planlagte flyvninger på denne ruten sommeren 2020.

VI OPPDATERER INFO OM RUTENE I SOMMERPROGRAMMET FORTLØPENDE!

Vil bli fortløpende oppdatert!
Sist oppdatert – 09JUN20 18:30.

 

Reklame

One response to “Covid-19: SAS ruteprogram fremover

 1. Tilbaketråkk: Covid-19: Oppdaterte ruteprogram | ENVASPOTTER·

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s